
Paprika och rödlök är ännu godare när de tillagas på grillen – och perfekta som tillbehör till stekt kött eller som topping till fajitas. Perforeringarna på BBQ Outdoor-grillkorgen gör att du kan få den krispiga smaken från en öppen eld utan att förlora de tunna grönsakerna under gallren. Prova att använda en blandning av orange, röd och gul paprika, eller använd din personliga favoritkombination av söt eller kryddig paprika.
Ingredienser
Gör så här
Ingredienser
- 1 rödlök, skalad och skivad
- 1 gul paprika, urkärnad och skuren i breda strimlor
- 1 röd paprika, urkärnad och skuren i breda remsor
- 1 orange paprika, urkärnad och skuren i breda remsor
- Olivolja
- 1 tsk chilipulver
- Salt
-
Gör så här
-
1Förvärm grillen till 260 °C.
-
2Lägg lök och paprika i en stor bunke och blanda ihop dem. Ringla över tillräckligt med olivolja för att täcka grönsakerna lätt och smaka av med chilipulver och salt.
-
3Placera grillkorgen på grillen för att förvärma i 5 minuter. Lägg paprika och lök i korgen och grilla tills de är mjuka och grillade på alla sidor, rör om i cirka 15 minuter. 8 minuter.