Oavsett om du planerar en speciell middag eller bara vill förbättra din matlagning, använd vår guide nedan för att skapa den ultimata kulinariska upplevelsen i ditt eget kök.
Kom igång
Ställ in ditt kök som proffsen.
Mise en Place
Mise en place är en fransk fras som betyder "sätta upp". Tillaga alla ingredienser före tillagningen och lägg dem i Le Creusets små grytor, formar eller skålar för att hålla din arbetsplats ren och göra städningen enkel.
Skapa din egen kulinariska upplevelse
Ta din matlagning till nästa nivå med inspiration och tips i masterclass-recept.
Amuse Bouche
Bakad i en saltskorpa för att förstärka rödbetans naturliga smak, kommer denna inbjudande carpaccio säkerligen att imponera på dina gäster.
Förrätt
Serveras med en kryddig kokos- och limesås. Dessa pasta- och musselfyllda filopajer är en elegant aptitretare för middagsbjudningar. Ta bort kammusslorna för ett veganskt alternativ.
Huvudrätt
En annorlunda version av en välbekant favorit. Denna rejäla osso buco gjord på morötter och rött vin är ett utsökt vegetariskt alternativ.
Dessert
Den här ananasglassen gjord på mandelmjölk med lavendelhonung smakar lika gott som den ser ut och är lämplig för laktosintoleranta gäster.