Användning och underhåll

Hur man använder Toughened Non-Stick

Testad. Pålitlig. Livtidsgaranti.

Oslagbar funktion

Le Creusets Toughened Non-Stick är det självklara valet när du vill laga underbart smakrika måltider som du kan ta från spisen till ugnen sedan till bordet.

Kollektionen ger överlägsna resultat och är enkel att använda i vardagen. Dessa pannor som är ett måste i köket har tillverkats för att uppfylla våra legendariska standarder och är inte bara exceptionellt hållbara, de är även exceptionellt användbara.

Anodiserad aluminium är bra på att leda och sprida värme jämt i pannan – detta gör det till det perfekta materialet för matlagning utan varma fläckar för utmärkta jämna resultat.
Image without a name

Utforska kollektionen

Uppnå fantastiska resultat med minimal ansträngning i köket.
 

Snabb och enkel matlagning

Toughened Non-Stick-sortimentet är perfekt för ömtåliga ingredienser som fisk och ägg. Maten glider lätt ur och pannan är enkel att torka ren.

 

Huvudsakliga fördelar:

Image without a name
* Oberoende laboratorietestad för nötningsbeständighet vid användning av metallredskap.
 

nr 1: Robust non-stick-beläggning i tre lager

Den nya fyra gånger starkare* förstärkta beläggningen i tre lager som används i varje Toughened Non-Stick-panna från Le Creuset är nu ännu mer hållbara och beständig mot slitage från metallverktyg medan den tuffa beläggningen på yttersidan bidrar till att behålla pannans utseende. Vår non-stick kommer aldrig att flagna eller lossna vid användning och maten släpper enkelt så att du kan laga nyttigare mat med lite eller inget fett eller olja.
 

nr 2: Härdad konstruktion i sex lager

Vår speciella konstruktion i sex lager är både hållbar och värmeeffektiv samtidigt som den är lätt nog att användas varje dag. Kroppen i anodiserat aluminium skyddar pannan från att böjas eller förvrängas vid upphettning.
 

nr 3: Användbar

Tillred måltider snabbt och enkelt oavsett om du lagar mat åt en eller många personer. Le Creuset Toughened Non-Stick-köksprodukter passar perfekt för allt från att sautera och bryna till att sjuda, baka och rosta.
 

nr 4: Handtag

Vår exklusiva designhandtag är bekväma att hålla i och säkert fästa med massiva nitar i rostfritt stål. Dessutom har våra större pannor ett extra hjälphandtag som gör det ännu bekvämare att lyfta pannan när den är full.
 

nr 6: Passar alla spisar

Tack vare sin speciella bottenkonstruktion passar Le Creuset Toughened Non-Stick alla typer av spisar och kan flyttas direkt från spisen till ugnen, användas med ugnens grillfunktion och sedan ställas på bordet för smidig servering direkt ur pannan. Dess integrerade skiva i magnetiskt rostfritt stål ger effektivt värmeupptag på alla värmekällor och är perfekt för induktionshällar. Toughened Non-Stick-köksprodukter är ugnssäkra upp till 260 °C (upp till 220 °C om den används i ugn med ett Le Creuset glaslock).
 

nr 7: Fettsnål matlagning

Toughened Non-Stick-köksprodukter är perfekt för matlagning med mindre fett eller olja.
 

nr 8: Kompromisslös garanti

Vi är så säkra på att du kommer att älska våra Toughened Non-Stick-köksprodukter att vi erbjuder livstidsgaranti.
Image without a name
 

Laga mat med självförtroende

Prova de här utsökta recepten i Le Creuset Toughened Non-Stick och upplev oslagbara matlagningsresultat gång efter gång.
 

Tips för matlagning med Toughened Non-Stick-köksprodukter

Här är några enkla matlagningstips som hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av dina matlagningsprodukter:
Image without a name
 

nr 1:

Förbered sedan den invändiga non-stick ytan genom att stryka ett lager med majsolja eller annan vegetabilisk olja över hela ytan med hjälp av en bit hushållspapper innan du använder din köksprodukt med Toughened Non-Stick för första gången. Skölj ur pannan med varmt vatten och torka ur den ordentligt. Vi rekommenderar att pannan då och då behandlas på detta sätt.

nr 2:

Matcha alltid storleken på pannans botten med tillagningsytan på spisen för maximal effektivitet, speciellt vid matlagning på induktionshäll där felaktig storlek kan ge svagare eller ingen värmeeffekt.

nr 3:

The Toughened Non-stick-kollektionen erbjuder en perfekt yta för nyttigare matlagning. Vid matlagning med fett eller olja behöver du bara tillsätta en liten mängd på ytan innan uppvärmningen börjar. Det här kommer att förbättra smaken och bryningen.

nr 4:

Vid matlagning utan eller med lite tillsatt fett eller olja förvärmer du pannan på medelhög temperatur i ungefär två minuter innan du tillsätter maten. Håll dig i närheten så att du kan se till att pannan inte blir för varm.

nr 5:

Använd låg till medelhög temperatur under tillagningen. När du ska bryna eller woka börjar du på medelhög till hög värme men när pannan är varm nog och livsmedlen har tillsatts sänker du värmen. Du kommer att få bryna maten perfekt gyllenbrun.
 

Ta hand om dina Toughened Non-Stick-köksprodukter

Med lite underhåll kan dina Toughened Non-Stick-köksprodukter hålla en livstid.
 

Verktyg du kan använda:

För att skydda dina pannor rekommenderar vi att du använder Le Creusets verktyg i silikon som har designats speciellt för att vara skonsamma mot dina köksprodukter.

Metallverktyg, skedar och ballongvispar kan användas med försiktighet. Knivar redskap med vassa kanter, elvispar eller mixerstavar ska inte användas på non-stick-ytor.
Visa verktyg
Image without a name
Image without a name
 

Rengöring:

Rengöring är enkelt med Toughened Non-Stick. Låt pannan kallna helt när du är klar med matlagningen. Använd en mjuk svamp för att diska med varmt vatten med diskmedel och skölj sedan noggrant efteråt. Vi rekommenderar att du använder våra pannskydd i tyg när du staplar och förvarar pannor.

Även om de kan diskas i diskmaskin så rekommenderar vi att du diskar dem för hand för att förlänga non-stick-ytans livslängd och förbättra resultatet av matlagningen.
Visa användning och underhåll