20007240602460
20007240602460
Classic Collection

Caquelon gjutjärn

3,6 out of 5 Customer Rating
Caquelon gjutjärn
Redigera
1 999,00 kr.
inkl. moms
En säker favorit bland fondueälskare. I Schweiz tillagas ostfondue traditionellt i gjutjärnsgrytor med stor öppning – precis som med denna. Den högkvalitativa gjutjärnkonstruktionen gör att osten kan smälta jämnt. Och den håller sig varm och smält längre vid bordet. Mmm...
Funktioner
  • Snabb rengöring: en sandfärgad emalj på insidan gör rengöringen enklare.

  • En riktig arbetsmyra: passar ugnen, spisen, induktionshällen eller med ugnens grillfunktion.

  • Mat som smakar fantastiskt: gjutjärnskonstruktion bevarar värme för jämn matlagning och bryning. Dina utsökta maträtter kommer att hålla sig varma på bordet länge.

  • En smältdegel: gjutjärnskonstruktionen gör att värmen sprids jämt och förhindrar att osten blir bränd.

  • Inte för varmt: laga mat på en jämn medelvarm temperatur för att ta hand om din gjutjärnspanna och njuta av utsökta resultat.

  • Valet är ditt: tillgänglig i olika storlekar för att passa de olika behoven i ditt kök.

  • Högsta kvalitet: Våra produkter tillverkas av de bästa materialen i anläggningar världen över, vilket säkerställer den kvalitet du förväntar dig från Le Creuset.

Material

Gjutjärn med emalj

Tillverkad i

Frankrike

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

20007240602460

Ugnens Grill
Ugnens Grill
Ugn
Ugn
Elektrisk Häll
Elektrisk Häll
Keramikhäll
Keramikhäll
Gashäll
Gashäll
Induktionshäll
Induktionshäll
Kapacitet:
3.3 L
Längd:
33.3 cm
Bredd:
23.6 cm
Höjd:
9.7 cm
Djup:
9.2 cm
Förvaring

Tål frys

Skötsel

Tål diskmaskin

Innan du använder produkten

Packa upp ditt nya köp! (Och se till att ta bort etiketter och emballage.)

Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant.

Matlagning

Tänk på säkerheten – använd alltid grytlappar när du handskas med något hett.

Vi rekommenderar att du endast använder Le Creuset-köksredskap i silikon, trä eller värmebeständig plast. Använd INTE knivar eller redskap i metall eftersom de kan göra märken eller repor på produktens emaljyta.

Använd produkten på den platta som passar bäst – då kommer maten att bli jämnare tillagad och det minskar risken för skador på handtag och sidor. Detta är särskilt viktigt på induktionshällar: Om du använder en platta i fel storlek är risken stor att hällen inte kommer att ”känna igen” produkten.

Matlagning på medelhög eller låg värme ger bäst resultat – även när du steker och fräser. Låt pannan värmas upp gradvis för god smak och jämn tillagning. Om du behöver använda hög värme, ska du sänka värmen när du uppnått önskad nivå.

Dra aldrig produkten over en spis/häll med glasyta eftersom detta kan skada både produktens botten och glaset. Lyft istället alltid produkten på och av, eller över ytan.

Rengöring

Vänta tills din produkt har svalnat innan du rengör den.

Torka bort eventuella rester från produktens botten och sidor. Om det har fastnat mat på produkten, fyll den med varmt vatten och lite diskmedel, och låt det dra i 15 till 20 minuter innan du diskar den som vanligt.

Använd inte slipande rengöringsmedel eller metall, hårda, slipande eller mycket styvadisksvampar eller borstar på ytorna.

Torka noggrant efter diskning och förvara på en torr plats.

Skötsel & användning
Standard leverans: 99 kr. - 1-4 vardagar leverans