MATLAGNING OCH UNDERHÅLL

Så rengör du 3-ply-köksprodukter i rostfritt stål

En av de viktigaste fördelarna med att använda köksprodukter i rostfritt stål är att de är användbara, hållbara och lätta att rengöra. Det är just på grund av att de klarar daglig användning och upprepad diskning som de är ett självklart val i många hem och restaurangkök. Det krävs faktiskt bara några minuter och några enkla steg för att diska köksprodukter i rostfritt stål.
Image without a name
Köksprodukter i 3-ply rostfritt stål och Signature-produkter i rostfritt stål från Le Creuset har designats med denna typ av hållbarhet, funktion och enkel användning i åtanke. Konstruktionen i tre lager består av en aluminiumkärna som mellan två lager av rostfritt stål av professionell kvalitet och är lika vackert och elegant som funktionellt och praktiskt.
VISA KOLLEKTIONEN

Tips för 3-ply-produkter i rostfritt stål

Köksprodukter i 3-ply rostfritt stål och Signature-produkter i rostfritt stål från Le Creuset kan diskas i maskin men vi rekommenderar att du handdiskar dem. För att diska dina köksprodukter, följ bara dessa enkla steg:

Image without a name

nr 1. Låt pannan svalna några minuter innan du diskar.


nr 2. Använd en mjuk nylonsvamp eller borste samt varmt vatten med diskmedel vid rengöring. Undvik slipande svampar eller rengöringsmedel eftersom de kan orsaka skador.


nr 3. För produkter med non-stick-yta rekommenderar vi att du diskar för hand i varmt vatten med diskmedel istället för att diska i maskin. Detta kommer att förlänga non-stickytans livslängd och förbättra matlagningsresultatet.


nr 4. Endast rekommenderade rengöringssvampar bör användas på non-stick-ytorna. Undvik metall, styva kuddar/diskborstar eller slipande rengöringsmedel eftersom dessa kan orsaka skador.


nr 5. Skölj och torka köksprodukterna noggrant innan du ställer undan dem. Att torka dina köksprodukter direkt efter diskning bidrar till att förhindra vattenfläckar.

Utforska sortimentet