NY FÄRG
En fantastisk ny gul färg med spår av bärnsten.
Nectar är har tagits fram för att skapa glädje och inbjuder dig att njuta av nöjet av enkel matlagning med rika smakupplevelser.
Utforska kollektionen
Ange tonen i ditt hem
’Nectar adderar värme till varje bord med en touch av honung och antydan av karamell.
UTFORSKA NECTAR
UTFORSKA UTBUDET
Välj dina favoriter från ett urval av nyttiga vardagsprodukter.
Mix & Match
Kombinera Nectar med…
En fest av färger
Från nybakat bröd till en väldoftande gryta – få läcker inspiration, perfekt för alla dagar i veckan.
RECEPT
Coq au Vin Mousseux
Denna klassiska maträtt demonstrerar den uppfinningsrika genialiteten i det franska lantliga köket. Traditionellt tillagades rätten med en gammal tupp som inte längre brydde sig om hönsen. Tuppens kött var ofta ganska segt, och därför kokades det under flera timmar tills köttet hade blivit så mjukt att det föll från benen. Vissa kockar använder fortfarande tuppar eller kapuner, men alla typer av kyckling kan med fördel ugnsrostas på följande sätt. Vanligtvis tillagas coq au vin med rött vin, men detta recept har en annan tvist och är istället gjort med mousserande vin. Det ger en djup och god smak åt både kyckling och sås.