Recept

Inspiration
Utmana dina smaklökar med våra smakfulla recept från hela världen.
Recept
540 results
Filter
Huvudingrediens
Diet & livsstil
Kök
Svårighetsgrad
Tillagningstid
Serveringsportion
Perfekt för
Tillfälle
Image without a name
RECEPT
Soppa med rostad blomkål, palsternacka och kålrot
En sammetslen soppa med en rik smak som garanterat kommer att värma upp festbordet. Servera rykande het och strö över färska örter.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform 3-ply rostfritt stål
Image without a name
RECEPT
Vit chokladmousse med citron och kristalliserade bär
Denna eleganta dessert består av en utsökt vit chokladmousse med färsk citron som omsluter en härlig kärna av bär. Toppad med kristalliserade bär för en explosion av färg och sötma.
VI ANVÄNDE
Stapelbar ramekin stengods
Image without a name
RECEPT
Helstekt anka med apelsin och salvia
Ge middagsbordet en elegant touch med denna krispiga ankstek glaserad med apelsinmarmelad.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Stekt potatis med vitlöksconfit
Gyllene, krispig potatis i vitlöksconfit och olivolja - det enda sättet du kommer att tillaga din stekta potatis från och med nu!
VI ANVÄNDE
Kvadratisk ugnsform Toughened Non-Stick
Image without a name
RECEPT
Brysselkål med knaperstekt bacon och parmesan
Sauterad brysselkål med bacon och ost är det perfekta tillbehöret till din nästa måltid. Resterna kan användas för att förbereda en smakrik gratäng.
VI ANVÄNDE
Såskastrull m/Non-Stick beläggning, lock och hjälphandtag Signature rostfritt stål
Image without a name
RECEPT
Tranbär- och enbärsglaserad lax
Denna glaserade lax är enkel men imponerande och ger ett otroligt smakrikt tillskott på bordet. Serveras utmärkt tillsammans med smörstekt purjolök eller någon annan grönsak.
VI ANVÄNDE
Ugnsform gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Ankconfit med potatispuré och rostad schalottenlök
En elegant och klassisk fransk bistrorätt som garanterat blir bordets stjärna. Långstekt anklår, mört och utsökt, serverat med krämig potatispuré, en härlig kombination av rika smaker och texturer.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Ingefära och pärondessert med kanel
Denna dessert är ett utmärkt alternativ till den traditionella jultårtan, gjord på pocherade päron, varma kryddor och en rejäl dos färsk ingefära.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
Image without a name
RECEPT
Grytbröd med surdeg
Grytbröd är så klart gott som det är, men genom att tillföra surdeg tar du din brödbakning till en ny nivå.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Världens enklaste grytbröd
Världens enklaste grytbröd har inte fått sitt namn utan anledning. Det innehåller få ingredienser och behöver inte knådas, så du slipper klistriga fingrar.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Bräserade korta revben
I det här receptet på bräserade korta revben tillagas köttet under flera timmar tills det är mört och läckert.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn