555 results
RECEPT
Klassisk tarte tatin
Tarte tatin är en av de mest populära franska desserterna på menyn. Här får du receptet på en klassisk tarte tatin med karamelliserade äpplen och krispig deg.
VI ANVÄNDE
Tarte Tatin pajform gjutjärn
RECEPT
Oxsvansgryta
Långstek oxsvansen i en gjutjärnsgryta med rödvin och tillsätt mycket grönsaker. Då har du receptet på en enkel men otroligt välsmakande och mör gryträtt.
VI ANVÄNDE
Stekgryta gjutjärn
RECEPT
Chilitomatsås med räkor och färsk pasta
Den här pastarätten med en stark och krämig sås med tomat och räkor är en perfekt vardagsrätt när du inte vill kompromissa med smaken.
VI ANVÄNDE
Djup stekpanna m/hjälphandtag Toughened Non-Stick
RECEPT
Bräserade vita bönor och fänkål med grönt
Tekniken att bräsera är inte bara för kött. Det här receptet använder samma princip för att förvandla torkade vita bönor och grönsaker till en utsökt vegetarisk måltid - och du kan helt enkelt utelämna osten (eller använda en vegansk ostersättning) för att göra den vegansk. Tillagningstiden kan tyckas lån...
VI ANVÄNDE
Traktörgryta Non-Stick Ceramic
RECEPT
Stekt laxfilé i grön currysås
Zucchini är det perfekta komplementet till den möra laxen i detta kryddiga recept med kokosnötscurry. Den intensiva smaken av grön curry passar bra ihop med de färska grönsakerna och rätten badar i en kryddig kokosnötssås med ett friskt sting av limejuice. Njut av denna curry som en hel måltid, eller med ...
VI ANVÄNDE
Traktörpanna Non-Stick Ceramic
RECEPT
Stekt fisk i citron- och senapssås
I detta färgglada recept på stekt fisk används metoden ”kall panna” på en keramisk non-stick panna för att uppnå perfekt tillagning. För att komplettera denna rätt och göra den mer mättande älskar vi att lägga till en fin blandning av vårgrönsaker, lätt stekta och perfekt mjuka. En snabb och enkel sås med ci...
VI ANVÄNDE
Stekpanna Non-Stick Ceramic
RECEPT
Mousserande vin och vitlöksmusslor
Den här grytan med musslor är både god och väldigt enkel att göra. Minimal ansträngning och maximal vinst.
RECEPT
Kycklinggryta med pocherad citron och kapris
Denna medelhavsinspirerade kyckling tillagas hel i en gryta och är det perfekta tillbehöret till pasta. Den kan till och med ätas som soppa.
RECEPT
Pannkakor med stekta ägg
Det ultimata pannkaksreceptet för den ultimata arbetshästen i köket - vår Signature-panna. Dessa mångsidiga, kryddiga pannkakor kan ätas med olika fyllningar.
RECEPT
Sufflé med vit choklad
Använd denna perfekt lätta och luftiga sufflé för att demonstrera dina kulinariska färdigheter. Det är den perfekta efterrätten när du vill imponera på dina gäster.
VI ANVÄNDE
Stapelbar ramekin stengods
RECEPT
Spenat och Ricotta Conchiglioni
Fyll stora pastaskal med krämig ricotta och spenat för en utsökt köttfri rätt. Denna gyllene, bubblande pastarätt kommer att bli en favorit vid middagsbordet.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Världens bästa bröd
Världens bästa bröd är ett enkelt recept på ett knådfritt bröd. Brödet bakas i en gjutjärnsgryta, vilket ger ett saftigt inkråm och en spröd yta.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn