Recept

Inspiration
Utmana dina smaklökar med våra smakfulla recept från hela världen.
Recept
540 results
Filter
Huvudingrediens
Diet & livsstil
Kök
Svårighetsgrad
Tillagningstid
Serveringsportion
Perfekt för
Tillfälle
Image without a name
RECEPT
Hibiskusiste
Detta väldoftande iste med hibiskus kommer att göras, drickas och upprepas hela sommaren! Syrlig och uppfriskande, ett vackert val att servera i våra eleganta tekannor när du har gäster. Tillsätt en skvätt vodka och du har den perfekta tekanne-cocktailen.
VI ANVÄNDE
Tekanna stengods
Image without a name
RECEPT
Bucatini all’Amatriciana
Detta är vår tolkning av ett klassiskt pastarecept. Använd konserverade körsbärstomater eftersom de är söta och saftiga och ger textur till såsen.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Sommarsallad med stenfrukter och burrata
Denna sallad är en ny variant av den klassiska Caprese-salladen där stenfrukter av bästa kvalitet används. Genom att grilla frukten karamelliseras det naturliga sockret och smaken förstärks.
VI ANVÄNDE
Serveringsskål Signature stengods
Image without a name
RECEPT
Bikarbonatsbröd med havregryn och saltat honungssmör
Det perfekta brödreceptet för nybörjare. Receptet kräver väldigt lite knådning och ingen jästid. Sodabröd är känt för att vara lite tjockare än andra bröd och passar utmärkt till frukost och kan rostas som tillbehör till en god skål soppa.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Helstekt kyckling med harissa och granatäpple
Det bästa med en grillad kyckling är den stora ytan som ger maximal smak - kycklingen tillagas dessutom jämnare och snabbare. Du kan ändra smaken genom att byta ut harissan mot dina favoritkryddor eller olika puréer.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
Image without a name
RECEPT
Grytbröd
Gör ditt eget bröd hemma bagerivis med detta enkla recept. Vår gjutjärnspanna säkerställer en krispig skorpa och jämn bakning tack vare sin utmärkta värmefördelning.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Boeuf bourguignon
I vårt recept på boeuf bourguignon rekommenderar vi att du använder antingen oxlår, oxköttkam eller oxbringa, eftersom dessa är köttbitar med en bra fettmängd.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Klassisk omelett
Det perfekta sättet att börja din dag. Ömtåliga råvaror som ägg glider lätt ur våra pannor med non-stick-beläggning.
VI ANVÄNDE
Stekpanna Toughened Non-Stick
Image without a name
RECEPT
Crêpes Suzette (flamberade pannkakor)
Här ger vi dig ett klassiskt recept på Crêpes Suzette (flamberade pannkakor) med en söt och aromatisk apelsinsås att hälla över.
VI ANVÄNDE
Pannkakspanna Toughened Non-Stick
Image without a name
RECEPT
Fransk äppelpaj med karamelliserade äpplen
Det traditionella receptet på Tarte Tatin består av karamelliserade äppelskivor med pajdeg ovanpå. Den optimala formen är gjord att pajen får en spröd yta.
VI ANVÄNDE
Tarte Tatin pajform gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Den ultimata brownien
Skippa köpta brownies och gör din egen sats i Le Creusets form för 12 brownies. De är perfekta att dela med sig av och kan förvaras i en lufttät behållare i upp till två dagar.