Recept

Inspiration
Utmana dina smaklökar med våra smakfulla recept från hela världen.
Recept
555 results
Filter
Huvudingrediens
Diet & livsstil
Kök
Svårighetsgrad
Tillagningstid
Serveringsportion
Perfekt för
Tillfälle
Image without a name
RECEPT
Ångad torsk med dillhollandaise
Servera en mild ångad torsk på en bädd av kål toppad med en dillhollandaise. Perfekt som förrätt till gästerna eller som lätt huvudrätt.
VI ANVÄNDE
Ånginsats m/ sidohandtag rostfritt stål
Image without a name
RECEPT
Gratinerade ostron
Ge dig i kast med att tillaga gratinerade ostron-det är lätt och läckert. Rätten lämpar sig bäst som appetizer eller som tapas.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Kotletter i “form”
Kotletter i “form” är en lätt, smakfull rätt till middagsgästerna eller i en hektisk vardag.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Lax i ängssyrasås
Det feta mjuka laxen och den syrliga ängssyrasåsen utgör en enkel men raffinerad och smakfull rätt.
VI ANVÄNDE
Traktörpanna m/lock Signature rostfritt stål
Image without a name
RECEPT
Musslor Provencale
Musslor a la Provence är en stor smakupplevelse som kan avnjutas till kvällsmat med ett gott stycke bröd.
VI ANVÄNDE
Gryta 3-ply rostfritt stål
Image without a name
RECEPT
Iles flottantes med nougatine och björnbär
Illes flottante betyder "flytande öar" och med tillsatt nougatine och björnbär, är det en dessert som kommer att väcka uppmärksamhet med sin eleganta framtoning
VI ANVÄNDE
Kastrull 3-ply rostfritt stål
Image without a name
RECEPT
Ostfondue med örter
Hör upp alla ostälskare! Om du gillar ost kommer du säkert att älska receptet på denna syndigt goda ostfondue.
VI ANVÄNDE
Ostfondue gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Zucchinibröd i gjutjärnspanna
Det är nog inte många som associerar en gjutjärnspanna med bakning. Ge gjutjärnspannan nytt liv och prova ett zucchinibröd.
Image without a name
RECEPT
Confit de canard
Confit de Canard är en klassiker i det franska köket och ett enkelt sätt att tillaga anka på. Köttet är lika mjukt som smör och skinnet är härligt krispigt.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Paté med anka och pistage
Servera denna paté tillsammans med gott bröd, lämplig garnering som senap och pickles och en flaska gott vin, så har du en enkel men fantastisk maträtt.