555 results
RECEPT
Senapsglaserad flankstek med kryddig gurksallad
En flankstek är en utsökt styckningsdetalj av nötkött som är lätt att tillaga. Med sojamarinad och senap är resultatet en mör köttbit med en läcker glace.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Fattiga riddare med kryddig topping av äpple, russin och valnötter
Dessa säsongskryddade fattiga riddare (French toast) med äppeltopping är perfekta till en mysig brunch med vänner och familj.
VI ANVÄNDE
Stekpanna gjutjärn
RECEPT
Äppelkaka bakat i gjutjärnspanna
Baka din äppelkaka i en gjutjärnspanna så får den ett sprött inkråm och kan presenteras vackert. Servera kakan med glass eller crème fraiche på toppen.
VI ANVÄNDE
Stekpanna gjutjärn
RECEPT
Bakad hokkaidopumpa och morötter med vitlök och timjan
Detta recept på bakad och kryddad hokkaidopumpa och morötter passar perfekt till biffen eller som del i en god vegetarisk måltid. Enkelt och smakrikt.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Chokladtryfflar
Sammetsmjuka och intensiva chokladtryfflar. Du kommer att bli överraskad över hur enkla de är att göra – och så smakar de helt fantastiskt.
VI ANVÄNDE
Minigryta stengods
RECEPT
Krämig soppa med karljohanssvamp och kastanjer
Vår favoritsoppa är något alldeles särskilt då den innehåller både karljohanssvamp, kastanjer och kakao. Den är silkeslen och fylld av smak.
VI ANVÄNDE
Stekgryta gjutjärn
RECEPT
Kycklingbröst Supreme färserat med skogssvamp
Kycklingbröst Supreme: Kycklingbrösten fylls med en god färs och tillagas tillsammans med smakrik skogssvamp och vitt vin som gör rätten helt oemotståndlig.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Mos av hokkaido och morötter med kycklingbröst
Vi har ett gott förslag på vad du kan göra med eventuella rester.
VI ANVÄNDE
Minigryta stengods
RECEPT
Gratinerad potatis med rökt fisk
Detta receptet är perfekt till en middag med gäster i sista minuten. Ingredienserna är få och några av dem – t.ex. olja och vitlök – kanske du redan har hemma.
VI ANVÄNDE
Gryta 3-ply rostfritt stål
RECEPT
Shakshuka med grönkål och halloumi
Shakshuka kommer från det tunisiska köket. Maträtten består av pocherat ägg på en tjock grönsakssås vanligen bestående av tomat, paprika, aubergine och vitlök.
VI ANVÄNDE
Stekpanna gjutjärn
RECEPT
Bräserad chipotlekyckling
Denna mexikanskinspirerade gryträtt blir festens höjdpunkt! Servera med tortillawraps, ris samt några droppar pressad lime och lite färsk koriander.
VI ANVÄNDE
Tapastallrik stengods
RECEPT
Matäppelmunkar med bacon och ost
Äppelmunkar måste inte bara vara söta bakverk utan de kan även avnjutas salta. I vår variant av matäppelmunkar tycker vi om att ha bacon och mozzarella.
VI ANVÄNDE
Tapastallrik stengods