Recept

Inspiration
Utmana dina smaklökar med våra smakfulla recept från hela världen.
Recept
555 results
Filter
Huvudingrediens
Diet & livsstil
Kök
Svårighetsgrad
Tillagningstid
Serveringsportion
Perfekt för
Tillfälle
Image without a name
RECEPT
Vit Choklad
Njut en härlig kopp varm choklad i din favoritkopp. Om du är mer för mörk eller” vanlig” mjölkchoklad så kan den vita chokladen ersättas.
VI ANVÄNDE
Jumbokopp stengods
Image without a name
RECEPT
Kryddigt kokosris
Gjutjärnsgrytor är inte bara till för långkok och brödbakning utan passar även bra att koka t.ex. ris och pasta i – och då kan man spara energi på samma gång!
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Vegetarisk, indisk masala
Garam masala är en kryddblandning som finns i många lokala varianter. Det finns bra blandningar i handeln, men det går även att stöta sin egen blandning.
Image without a name
RECEPT
Kyckling i mexikansk adobo-sås
Mexikansk adobo består traditionellt av chili, kryddor och ättika, som bildar en kryddig, mörk sås. Låt dina smaklökar utmanas på mexikanskt manér.
VI ANVÄNDE
Traktörpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Grön thaicurry
Grön currypasta är tongivande i den här rätten. Den gröna currypastan är vanligtvis starkare än den röda eller gula.
VI ANVÄNDE
Traktörpanna m/hjälphandtag Toughened Non-Stick
Image without a name
RECEPT
Pocherade päron
Pocherade päron är en härlig dessert. Servera päronen med en kula god vaniljglass och en chokladsås så får du den klassiska desserten “Poire Belle Hélène”.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Bearnaisesås
Vi guidar dig på bästa sätt till den perfekta bearnaisesåsen så att du kan imponera på dem du älskar.
Image without a name
RECEPT
Ossobuco med gremolata
En klassisk italiensk rätt som härstammar från norra Italien. Namnet Osso buco syftar på hålet mitt i benet där märgen sitter.
VI ANVÄNDE
Stekgryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Creme brûlée
En söt och spröd fransk dessert. Den klassiska desserten görs i en crème brûlée-form och gräddas i ett vattenbad i ugnen på låg temperatur.
VI ANVÄNDE
Set med 4 små pajformar stengods
Image without a name
RECEPT
Griskinder i mörk öl
Griskinder blir ovanligt möra vid om de får koka länge. I den här rätten tillsätts ett mörkt öl som gör köttet extra saftigt. Rätten är enkel att laga.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
Image without a name
RECEPT
Pärlhöna med cider och päron
Enkelt och gott recept på pärlhöns med cider och päron. Pärlhönans välsmakande kött används ofta i det franska köket.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods